Fred Eco Tours

Toerisme trips & tours

Korting met je studentenpas
Wat kan je krijgen?

Informatie
Meer over Fred Eco Tours

Fred Eco tours brengt je naar de aller mooiste plekken in Suriname.
Waar je heerlijk kan genieten van de natuur, cultuur en natuurlijk ook kunt ontspannen. Wij zorgen ervoor dat je meer te weten komt over het gebied waar je verblijft en je hoeft alleen maar te genieten van de prachtige omgeving.
De tour wordt geheel verzorgd, er wordt heerlijk voor je gekookt en de dorps- en boswandelingen zijn geheel onder begeleiding. Daarnaast is er voldoende gelegenheid en tijd om jezelf te vermaken op onze tour.

Zo heeft Fred ook een tour ontwikkeld naar zijn eigen ‘thuis’. Het thuis van Fred. Een eilandje op de Suriname rivier, bewoond sinds 1981 door Apia (paati betekend eiland) en sinds 1994 beheerd door zijn broer Papada, de vader van Fred die hier met zijn gezin woont en er toeristen ontvangt.
Fred heeft zijn eigen berg gecreëerd waar nu wekelijks tours naar toe gaan; De Fred Berg.
Fred Berg is het handelsmerk van Fred Eco Tours! Fred zelf is een hele vrolijke Surinamer die er altijd een feestje van maakt als je met hem op trip gaat.
Naast het feestje heeft hij ook onwijs veel kennis over het tropisch regenwoud, de dieren, de rivieren en alles wat je in Suriname kan vinden. Het is een gepassioneerde man die graag zijn kennis wil delen met andere mensen en zo ook de Toeristen.
Fred is echt een mensen mens en hij zorgt er ook voor dat je de tijd van je leven hebt tijdens de tour. Fred kan bijvoorbeeld van een palmblad een waaier voor je maken, of van palm stelen een puzzel.
Naast Fred zijn er ook altijd andere gidsen bij die ook stuk voor stuk veel weten en goed zijn in wat ze doen. Ze zijn allemaal opgegroeid in de natuur en dat merk je.

Wil jij de echte nature experience? En wil jij leren leven zoals ze hier leven? Dan ben je aan het goede adres bij Fred Eco Tours.

Gallerij
Bekijk Fred Eco Tours

Fred Eco Tours

176 Henck Arronstraat
Paramaribo
Suriname

+ 597 421157
www.fredecotours.com

Soortgelijke bedrijven
‍‍
Neem hier ook een kijkje

Studentenpas
Profiteer van de beste kortingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
0